Afgelopen week was er geen livestream zaalvoetbal play-offs door SportsBroadcasting

Posted by norbert on mei 08, 2017  /   Posted in zaalvoetbal

livestream sportsbroadcasting
Geen livestream zaalvoetbal

SportsBroadcasting zendt wekelijks de zaalvoetbalwedstrijd van de week uit voor de KNVB. De play-offs om het landskampioenschap zaalvoetbal zijn door de KNVB uitgesteld vanwege een beroepszaak tegen eredivisionist ‘t Knooppunt.

Vrijdag 28 april werd de club door de landelijke tuchtcommissie veroordeelt vanwege wanordelijkheden bij de bekerfinale tegen FC Marlene, op 14 april 2017. De tuchtcommissie achtte bewezen dat een of meerdere toeschouwers zich misdroegen door onder andere het speelveld te betreden en spelers en toeschouwers van FC Marlene fysiek en/of verbaal te bedreigen.

Uit de competitie genomen

De tuchtcommissie oordeelde dat ‘t Knooppunt hier onvoldoende tegen heeft opgetreden. Vanwege het feit dat ‘t Knooppunt nog een voorwaardelijke straf had openstaan, eveneens vanwege misdragingen van hun toeschouwer, werd de ploeg per direct uit de competitie genomen.

‘t Knooppunt ging tegen deze uitspraak van de tuchtcommissie in beroep. Vrijdag sprak de commissie van beroep de club vrij wat invloed heeft op de play-off wedstrijden.

Elke week livestream Eredivisie zaalvoetbal via ons YouTube-kanaal Eredivisie-zaalvoetbal

Comments are closed.

Copyright ©2018-2019 SportsBroadcasting.nl
^ Back to Top