Sportsbroadcasting doet Super Sunday live 25 november 2018

Posted by norbert on november 20, 2018  /   Posted in ijshockey

De jeugdbeker finale wedstrijden van Nederland worden dit jaar live uitgezonden door SBC. Alle wedstrijden kun je volgen op https://www.livebroadcast.nl/sport

Bestel nu jouw wedstrijd in onze webshop

Wil je een onvergetelijke DvD of Usb bestellen van jouw wedstrijd dan is dat nu al mogelijk. Klik op de afbeelding en je komt in de bestel shop. Uitlevering 3 dagen na de wedstrijd.IJshockey usb u12 Super Sunday 25 11 2018

 

Haagsche Rugby Club sluit overeenkomst SBC Media Platform

Posted by norbert on augustus 29, 2017  /   Posted in SBC Media Platform


De Haagse Rugby Club HRC heeft op de slotdag van de succesvolle Haagse Rugby dagen een overeenkomst getekend met SBC Media.
HRC gaat voortaan al de beeldregistraties via het nieuwe videoplatform van SBC Media laten lopen.
De Haagse Rugby Club is hiermee de eerste club welke op  het SBC Media Platform gaat uitzenden.
Het SBC Media Platform is uniek in zijn soort en biedt zowel voor de kijker als de voor de club vele voordelen.

SportsBroadcasting erkend leerbedrijf AV-specialist en Mediavormgever

Posted by norbert on augustus 21, 2017  /   Posted in Geen categorie

Het bestuur van het  SBB,  de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft onlangs SportsBroadcasting het predicaat ‘Erkend Leerbedrijf AV-Specialist en Mediavormgever ’ verleend. Het bedrijf is daarmee voor de opleidingen Cameraman, Geluidstechnicus, Video-editor  en Mediavormgever geaccrediteerd.

Norbert Bolman van SportsBroadcasting: “We hebben jaarlijks een aantal stagiaires en dan is het goed om officieel ook geaccrediteerd te zijn”. Wekelijks zendt Sportsbroadcasting online verschillende sporten uit, zoals Marathonschaatsen voor de KNSB, Eredivisie Zaalvoetbal voor de KNVB, Eredivisie IJshockey voor de NIJB en nog veel meer. Daarnaast houden wij ons bezig met het creëren van een (online) community’s in de vorm van berichten en korte filmpjes te posten.

Interesse in een stageplek bij de SportsBroadcasting? Neem dan contact op via de mail: info@Sportsbroadcasting.nl o.v.v. ‘stage SportsBroadcasting’ .

livestreamen van sporten en evenementen

Posted by norbert on mei 13, 2017  /   Posted in Geen categorie

Livestreamen van sporten en evenementen
Livestreamen van sporten en evenementen

SportsBroadcasting zullen velen via  ijshockey kennen. Maar naast het livestreamen van ijshockey zenden wij wekelijk diverse andere sporten live uit. Zo zijn wij al twee jaar vaste streaming partner van de KNVB zaalvoetbal-tak en verzorgen wij elke week een wedstrijd uit de Eredivisie zaalvoetbal.

Afgelopen seizoen hebben wij voor de KNSB de complete KPN Marathon Cup uitgezonden. Na de wedstrijden werd direct de samenvatting voor social media, regionalen en de NOS gepubliceerd. Andere klanten zijn de Rugby Nederland, Nederlandse IJshockey Bond, en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om uw evenement te livestreamen? Neem dan contact met ons op.

Afgelopen week was er geen livestream zaalvoetbal play-offs door SportsBroadcasting

Posted by norbert on mei 08, 2017  /   Posted in zaalvoetbal

livestream sportsbroadcasting
Geen livestream zaalvoetbal

SportsBroadcasting zendt wekelijks de zaalvoetbalwedstrijd van de week uit voor de KNVB. De play-offs om het landskampioenschap zaalvoetbal zijn door de KNVB uitgesteld vanwege een beroepszaak tegen eredivisionist ‘t Knooppunt.

Vrijdag 28 april werd de club door de landelijke tuchtcommissie veroordeelt vanwege wanordelijkheden bij de bekerfinale tegen FC Marlene, op 14 april 2017. De tuchtcommissie achtte bewezen dat een of meerdere toeschouwers zich misdroegen door onder andere het speelveld te betreden en spelers en toeschouwers van FC Marlene fysiek en/of verbaal te bedreigen.

Uit de competitie genomen

De tuchtcommissie oordeelde dat ‘t Knooppunt hier onvoldoende tegen heeft opgetreden. Vanwege het feit dat ‘t Knooppunt nog een voorwaardelijke straf had openstaan, eveneens vanwege misdragingen van hun toeschouwer, werd de ploeg per direct uit de competitie genomen.

‘t Knooppunt ging tegen deze uitspraak van de tuchtcommissie in beroep. Vrijdag sprak de commissie van beroep de club vrij wat invloed heeft op de play-off wedstrijden.

Elke week livestream Eredivisie zaalvoetbal via ons YouTube-kanaal Eredivisie-zaalvoetbal

Jeugdijshockey finale 2017

Posted by norbert on maart 19, 2017  /   Posted in Geen categorie

Wil je nog eens nagenieten van de jeugdijshockey finale 2017 U12 U14 en U17?

Kemphanen Eindhoven - Amstel Tijgers DVD
Dat kan, voor €12,50 kun je de DVD in onze shop bestellen.

Sportsbroadcasting.nl maakt jeugdijshockey kijken mogelijk en wordt hierin ondersteund door IJshockey Nederland en de deelnemende teams.

Live stream Unis Flyers – Eindhoven Kemphanen

Posted by norbert on januari 09, 2016  /   Posted in Flyers Live TV, ijshockey, Unis Flyers

live-stream-unis-flyers-eindhoven-kemphanen-090116Vanavond nemen de Unis Flyers het thuis op tegen de Eindhoven Kemphanen. Vanaf half acht zendt SportsBroadcasting in samenwerking met FlyersLiveTV deze wedstrijd live uit. Voor de wedstrijd zullen wij met beide coaches voorbeschouwen op de wedstrijd, hebben wij een interview met wethouder Jelle Zoetendal en spreken wij met de jeugdspeler van de week.

Kijk om 19:30 uur hier de uitzending.

Live stream Eredivisie zaalvoetbal in januari 2016

Posted by norbert on januari 05, 2016  /   Posted in zaalvoetbal

livestream-zaalvoetbal-januari

In januari zal er weer volop gestreden worden om het landskamioenschap KNVB Eredivisie Zaalvoetbal. Vrijdag is de vaste dag dat de Match van de Week word uitgezonden. In samenwerking met de KNVB, Zaalvoetbal.nu en SportsBroadcasting.nl zullen de volgende wedstrijden live te zien zijn:

Vrijdag 15 januari 2016 – ASV Lebo – TPP Rotterdam
Vrijdag 22 januari 2016 – ‘t Knooppunt – Hovocubo
Vrijdag 29 januari 2016 – FC Eindhoven – FCK de Hommel

Bestel de DVD van Super Sunday ’15

Posted by norbert on januari 05, 2016  /   Posted in ijshockey

bestel-nu-dvd-super-sunday_
Zondag 29 november 2015 werd er in het IJssport Centrum Eindhoven gestreden om de Nationale Beker junioren. Wilt u de finale wedstrijden nog eens bekijken? Bestel dan hier de Super Sunday DVD van een van de wedstrijden inclusief de samenvatting.

Alle wedstrijden, U12, U14 en U17 zijn volledig opgenomen en staan op de DvD. Tevens is er een speciale samenvatting gemaakt.

Sportsbroadcasting brengt vele sporten in beeld. Van wielrennen, zaalvoetbal, fietscross, handboogschieten, darten, ijshockey loopcross en nog veel meer. Een kleine selectie ziet u hier. Heeft u ook belangstelling bel ons 0513-203000

Copyright ©2018-2019 SportsBroadcasting.nl
^ Back to Top