Over Ons

SportsBroadcasting.nl is een toonaangevend mediabedrijf en biedt unieke en betaalbare service voor de sportindustrie. SportsBroadcasting.nl produceert, distribueert en publiceert sportieve content via verschillende platforms. Daarnaast adviseert SportsBroadcasting.nl zijn partners hoe de meeste waarde kunnen verkrijgen uit sportrechten en sportbeleving.

SBC_WELCOME1
SportsBroadcasting.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat is ontstaan uit de behoefte om relatief onbekende sporten een platform te bieden. SportsBroadcasting.nl is er van overtuigd dat meer sporten dan alleen voetbal  interessant zijn om live uit te zenden. Door op een betaalbare manier een volledige productie aan te bieden, geeft SportsBroadcasting.nl ook andere sporten de kans meer exposure te krijgen. Bijvoorbeeld door het uitzenden van sportevenementen, de competitie of open dagen.

SportsBroadcasting.nl staat voor een combinatie van innovatie, creativiteit en integriteit. Omdat wij geloven dat sport verbindt en inspireert, is het ons doel samen met de klant sport tot leven te brengen.

Comments are closed.

Copyright ©2018-2019 SportsBroadcasting.nl
^ Back to Top